Nagy Alexandra

Geréb on-line naplója

Hétfő
 
Végre beírta apukám a jelszót a számítógépembe. Utálom, hogy egy nap csak egy órám van arra, hogy játsszak, és írhassam a naplómat! Mert ugye, apa szerint a tanulás a legfontosabb. Szerintem nem! Sokkal fontosabb a gittegyletünk, és hogy a gitt soha, de soha ne száradjon ki, és hogy holnap elnököt válasszunk...már magam elé képzelem, ahogy a többi srác felé emelkedve tekintélyem lesz! Az iwiw rendszeréről letöltöttem Boka fényképét és a Paint rajzolóprogrammal jól kidekoráltam, úgy néz ki, mint egy sárkány J , velem aztán nem fog szórakozni! Azt hiszi, hogy ő a legmenőbb közülünk...ebben nagyon téved. Holnap majd meglátja, hogy a többieknek is elege van belőle, és engem fognak elnökké avatni! Nagyon kíváncsi leszek az irigykedő képére. Lassan mennem kell vacsizni, és még föcit is kéne tanulni.
Elegem van a suliból, meg Bokából!
Drukkolj nekem naplóm, fontos a holnapi nyereségem!
Jó éjszakát, üdv : Geréb a COOL csávó J (Ugye egyetértesz velem naplóm?)
 
Kedd
 
Ne haragudj, hogy az előbb a földre dobtalak, és jól összetapostalak. Csak hát olyan ideges vagyok, hogy azt elmondani sem lehet. Meg volt a gyűlés...képzelheted, mennyire bíztam magamban! A szavazatokat e-mailen küldtük el egy jeligés e-mail címre, amit ma megnéztünk. Mindenki titkosan küldte az üzeneteket, és képzeld lett három szavazatom. A baj csak az, hogy mégis Boka nyert, mert neki többet sikerült szereznie! Nem is értem, hogyan történhetett. Bizonyára Boka megfenyegette a többieket, hogy rá szavazzanak, vagy különben kirúgja őket a csapatból. Nagyon jól tudja, mindenki rám szavazott volna, ha nem rémíti meg a skacokat. De semmi gáz! Most msn-ezek Áts Ferivel, a vörösingesek elnökével. Ők a nagy ellenségeink, de Feri azt mondta, tökre örülne, ha átállnék. Sokat gondolkoztam rajta, és megyeeek!!!
Iszonyat poén lesz, mert ez a kis semmibe való gittegylet nem fog tudni arról, hogy én már rég más klubot erősítek. Jobb is lesz nekem odaát, tutira meg fognak becsülni!! Jaj, Feri megy tanulni. Már megint rám jött a lelkiismeret-furdalás, legalább a matek házit meg kéne csinálni, ha már holnap témazárót írunk. Cső mindenkinek, csumika: Áts Feri best haverja, azaz Geréb
 
 
 
 
Szerda
 
Mégsem Bokát utálom a legjobban!!! Hanem ezt a kis senkiházi Nemecseket!
Akkora, mint egy tökmag, de úgy tud pofázni, hogy az valami hihetetlen! A Füvészkertbe haditanácsot tartottunk, és én kifejeztem igaz és őszinte véleményemet a Pál utcai fiúkkal kapcsolatban, mire Nemecsek elém állt valahonnan a bokrok mögül, és megszidott, hősiesen védte a kis csapatát.
El sem hiszem, hogy rejtőzött ott meg...ezek szerint, figyel minket. Most már tudni fogják a Pál utcaiak, hogy milyen kétszínű vagyok. Ne vigasztaljon senki, az vagyok és kész. Legalább belátom L . Amúgy ma reggel Rácz tanár úr feloszlatta az egyletet. Ahogy írom ezt a naplót, igazán szomorú lettem, nem tudom, miért. Pedig én már rég a vörösingesekhez tartozom, de úgy szeretnék mégis visszaállni. Olyan furcsa érzések kavarognak bennem.
Mintha hiányozna a kis csapat, Bokával együtt. A fenébe, nekem ilyeneken nem szabadna gondolkoznom, mert VÖRÖSINGESEK 4EVER!!
 
 
Csütörtök
 
Nem bírok hazudni se magamnak se a vörösingeseknek! Vissza akarok menni a Pál utcaiakhoz. Fel is hívtam az új Nokiámmal Bokát, de elhajtott. Pedig én ezt komolyan gondolom, még soha sem gondoltam ilyen komolyan valamit, a keddi nyereségvágyamat leszámítva. Boka a telóba csak annyit mondott, hogy hagyjam őket békén. Éreztem a hangjából, hogy azt hiszi, ez újabb átverés, és kémkedni akarok. De nekem már elegem van a kétszínűségből! Rémálmaim is voltak, hogy baj éri a Pál utcaiakat! Azt soha nem akarnám, ők a legjobb barátaim, kár hogy nem értik meg.
Oh, fantasztikus ötletem támadt! Írok egy e-mailt Bokának, hátha sikerül bocsánatot kérnem tőle. Az interneten vannak különböző bocsánatkérő képeslapok, elküldöm neki a legaranyosabbat. Mellesleg leírom neki a valódi érzéseimet, most tényleg drukkolj kicsi naplóm! Segítened kell! Erősebben drukkolj, mint kedden, mert akkor nem nyertem! Most be akarok vágódni Bokánál.
Istenem! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Most írt vissza, hogy visszavesznek!!!!!
Remélem, komolyan gondolta, és nem csak azért írta, hogy lekoptasson!
Megyek fürödni, irtó boldog vagyok. Remekül drukkoltál, na bye: Az örök pál utcai
 
 
Péntek
 
Ne haragudj, de szinte semmit sem tudok írni. Ami ma történt, arra nincsenek szavak. Háború volt a grundon, a világ legnagyobb ellensége támadott. Gyűlölöm a vörösingeseket! Boka haditerve kiváló volt, be is vált, de az idióta ellenség megszegte a szabályokat. Az utolsó pillanatban Nemecsek földhöz vágta Áts Ferit, még valami TV riporter is közvetítette az eseményeket. Nagyon durva volt, főleg amikor Nemecsek rosszul lett, és az anyukája sírva emelte karjai közé. Én is sírtam, de azzal senki sem foglalkozott. Meg is érdemlem, annyira utálatos módon viselkedtem az elmúlt időben szegény Nemecsekkel meg az egész Hazámmal. Mert a grund a Hazám. A gittegylet jegyzőkönyvébe közösen beírtuk nagy betűkkel NEMECSEK nevét. L Elnézést, hozok egy zsepit.
 
Itt vagyok, nem sírok, nehogy azt hidd, csak, csak...
Már nem bírom magamban tartani!!!
NEMECSEK meghalt, el sem hiszem, ez nem lehet, ez egy rossz álom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul még bocsánatot sem tudtam tőle kérni! A bocsánatkérésemet már nem várta meg. DE én remélem, eljut hozzá az üzenetem, hogy mindent mélyen megbántam, és ő az igazi, legnagyobb HŐS, és az én szememben örökké hős marad.
Boka pedig a legjobb elnök, és habár tőle sikerült elnézést kérnem, mégis örökké haragudni fogok magamra a történtek miatt!!!!!
S hogy mi lesz a grunddal? Láttál még ennyi balszerencsét naplóm, mond, láttál?
 
Házak fognak épülni kis Hazámon. ..
Elvesztettem nagyszerű BARÁTOM, s HAZÁM is.
 
Most pedig megpróbálok vacsorázni, mert nyolc órát üt az óra, de egy falat sem fog lemenni a torkomon.
Isten Veled, Nemecsek! Isten Veled, Hazám!
 
Üdv naplóm, írok még, ha jobban leszek, majd....valamikor...: Geréb, akit nem érdemelnek meg a Pál utcaiak.